Idag är allt fler enheter smarta och kan interagera med varandra genom WiFi och Bluetooth-tekniken. Många satsar på att bygga upp sitt smarta hem med den nyaste tekniken som ger dig möjligheter utöver det vanliga.

Varför inte koppla upp dig via smartphone och styra din TV eller högtalare? Du kan välja att lyssna på musik eller kolla på din favoritserie. Men du behöver också kablar och adaptrar för att dina smarta enheter ska kunna fungera.

Välj tillbehör som passar dig

För att din smartphone, dator eller padda ska fungera behöver de bli laddade ibland. När du väljer en kabel med vinklade kontakter kan du få snabbare och smidigare laddning. Om du vill använda en Apple pencil för att enklare skriva på din smartphone finns olika pennspetsar du kan välja på. Med hjälp av en adapter kan du ansluta dina hörlurar till olika enheter exempelvis iPad eller iPhone och få bästa tänkbara musikupplevelse.

Köp dina tillbehör online

Idag finns det många olika tillbehör och bland de enklaste sätten är att handla online. Luta dig tillbaka i soffan och jämför olika produkter för att hitta något som passar dina elektroniska prylar. Du kan handla något via nätet och slippa känna stressen i butiken.